Välkommen till mig och mitt liv!

Detta kommer att vara en blogg för er som vill följa mig och min resa till USA.

Som det ser ut just nu så har jag kontakt med en familj som bor 2 timmar utanför Chicago. Dem verkar super mysiga! Dem har en son som just nu är 2 månader. (9 månader när jag kommer).

Det som är så himlans kul med familjen är att dem åker skidor och reser ganska mycket. Då får jag chansen att följa med dem på deras resor! Och det är ju lite sysftet med att jag vill åka som aupair, för att se usa. (och även såklart för att jag älskar barn).

Jag har ju som plan att jag ska åka till USA efter studenten (juni 2015). Eftersom man i USA bara får 12 veckors föräldrarledighet så har mamman sagt upp sig från jobbet för att vara hemma med bebisen. Det enda som skulle vara ett problem, och gör så att jag inte kan matcha med familjen är vilken tid mamman ska börja jobba igen. Men förhoppnings vis får ag reda på det innan nyår. Om jag inte kan matcha ska jag börja leta efter en ny familj genom Calture Aupair eller STS. Denna familjen som jag pratar med nu har jag hittat på egenhand via http://aupair-world.net.